Zeer groot assortiment

Verkoop aan particulieren en bedrijven

Akoestisch transparant FR (55)

Akoestisch transparant FR (55)

Akoestische gordijnstoffen: transparant & brandvertragend

Lawaai is storend. Het verstoort de communicatie, vermindert de werkprestaties en vermoeit. Wil je de akoestiek en verstaanbaarheid in een ruimte verbeteren, een open ruimte verdelen of juist verbinden, een flexibele werkplek creëren of meer privacy? Transparante akoestische gordijnstoffen bieden de oplossing. Deze verkorten de nagalmtijd, dempen geluid en verbeteren de verstaanbaarheid.

Corsica, Capri, Carmen, Marmara en Formoza absorberen tot vijf keer meer geluid dan de gebruikelijke transparante gordijnstoffen. De uitstraling van de dessins is licht, transparant, fris en helder. De transparante, beschaafd glanzende stoffen zijn van een hoge kwaliteit. Ze hebben ondanks hun minimale gewicht een geluidsabsorptieniveau tussen alphaw 0.5 en 0.8. De stoffen bewijzen vooral hun meerwaarde in ruimtes waar geluidsreflecterende oppervlakken zoals beton, glas en marmer, in een nagalm resulteren

De voordelen van transparante akoestische gordijnstoffen

Akoestisch: alphaw 0.5-0.8 

De stoffen absorberen, dankzij de poreusheid en de bijzondere weeftechniek, vijf keer zo veel geluid als andere transparante gordijnstoffen. Een licht, transparant gordijn heeft een standaard alphaw van 0.15. Formoza αw 0.8, Corsica aw 0.65, Capri aw 0.65, Carmen αw 0.5 en Marmara αw 0.5.

Lichtdoorlatend 

U kunt met transparante akoestische gordijnstoffen een visuele, lichtdoorlatende scheiding creëren of een ruimte verbinden, zonder daarbij de omstandigheden ingrijpend te verstoren. De stoffen laten licht door en voegen zich naar iedere ruimte.

Brandvertragend en veilig 

Door het gebruik van 100% brandvertragende garens zijn de stoffen brandveilig en geschikt voor de projectmarkt. De transparante akoestische gordijnstoffen voldoen aan de strengste Europese norm voor openbare gebouwen.

Functioneel en probleemoplossend 

Drie functies in één gordijnstof. Lichtdoorlatend, maximale geluidsabsorptie en brandvertragend.

Lichtgewicht en oersterk 

De gordijnstoffen zijn ultradun en licht van gewicht, maar ook oersterk.

Kamerhoog 

Corsica, Capri, Marmara en Formoza zijn kamerhoog (± 3 meter) en daardoor naadloos te confectioneren.