Zeer groot assortiment

Verkoop aan particulieren en bedrijven

Vitrage / Voile (193)

Vitrage / Voile (193)

Voile, transparante gordijnstoffen / vitrage.

We bieden een aantal transparante voile gordijnstoffen aan op verschillende breedtes/hoogtes. Dit kunt u lezen onder de foto's. In de foto's vindt u extra informatie indien de stoffen van Trevisa CS, brandvertragend FR zijn en indien ze een loodveter / verzwaringskoord hebben.

We zijn dealer van o.a. ADO Goldkante, Loft 79 en de Ploeg. Daarnaast voeren we nog een aantal merken.

 

Info: Loft 79 is de nieuwe naam voor ADO gordijnen. Het merk ADO is n.l. een aantal jaren geleden overgegaan in Duitse handen en heet nu ADO Goldkante. Vanwege merkenrecht is er nu een nieuwe naam. Loft 79 heeft vanzelfsprekend nog steeds de oude, vertrouwde kwaliteit.
In de teksten van o.a. de productomschrijving kunt u de naam ADO nog tegenkomen. Het is ondoenlijk, om alle geplaatste producten door te lopen om het allemaal te wijzigen.
De naam van het product + artikelnummer worden gebruikt voor de stalen en om stoffen te bestellen en geven geen verwarring.

Transparante voile stoffen en m.n. de lichte kleuren, zijn zeer moeilijk om te fotograferen. Om een redelijke indruk te krijgen van de kleuren hebben we een aantal foto's bewerkt naar een acceptabele kleur. Deze foto's worden bij soortgelijke voile stoffen opnieuw gebruikt.
Verschillen zitten vaak in samenstelling, gewicht, wel/geen loodveter, wel/niet brandvertragend, merk en prijs.

Veel kleuren liggen ook erg dicht bij elkaar. U kunt het beste stalen van een aantal kleuren bestellen.

Zoekt u echt een specifieke kleur, dan is het handig om ons een voorbeeld te sturen, zodat we u de juiste kleur kunnen opzoeken. Aan de hand hiervan sturen we u dan de stalen toe.

De gordijnen kunnen indien gewenst op maat worden gemaakt. Dit laten we doen bij een professioneel gordijnenatelier.