Zeer groot assortiment

Verkoop aan particulieren en bedrijven

Meubelstoffen

Meubelstoffen

Meubelstoffen collecties 

Hieronder vindt u een groot aantal collecties meubelstoffen. Op de foto's een eerste indruk. Over het algemeen zitten er meerdere dessins in 1 collectie. We adviseren de collectie even te openen om alle dessins te bekijken als de eerste foto u aanspreekt. Meestal vindt u dan ook 1 of meerdere sfeerfoto's die te vergroten zijn door hierop te klikken.

U kunt 1-5 gratis STALEN bestellen:
Stuur een mail naar info(at)effabrics.nl
*S.V.P. naam en artikelnummer(s) (SKU) vermelden van de stof + uw naam en adres.

Hoe vind u een meubelstof?

Dat is nog niet zo eenvoudig. Op deze pagina staan veel foto's die een impressie geven over een collectie, stijl, type stof e.d. De meeste collecties meubelstoffen bestaan uit verschillende dessins en deze dessins zijn weer in meerdere kleuren verkrijgbaar. Helaas staan niet alle dessins op deze eerste foto.
U kunt de collecties openen met een muisklik op de foto. Met nog een muisklikt bent u bij alle kleuren. Onder alle foto's staat vermeld hoeveel kleuren er in dit dessin zitten. Zodra u een kleur opent ziet u alle beschikbare productspecificaties van de meubelstof en kunt u een staal aanvragen of het product bestellen.

Via filter producten kunt u o.a. meubelstoffen zoeken op een bepaalde stijl, kleur, dessin. Op deze manier vindt u wellicht eerder een meubelstof die u zoekt.