Zeer groot assortiment

Verkoop aan particulieren en bedrijven

Tonal

Tonal

Meubelstof Tonal

Cross-functionele stof Tonal voldoet aan de vereisten voor zowel zitplaatsen als schermen en is een voor de hand liggende keuze voor pods en privacymeubilair.
Tweekleurig weefsel in een speelse maar harmonieuze melange. Verschillende lijnen kruisen het oppervlak in meerdere richtingen en creëren een dynamische, levendige en levendige look. De combinatie van lichte en donkere tonen voegt diepte toe en creëert een bijna driedimensionaal effect.
De stof werkt goed voor de bekleding van bureaustoelen en voor schermoplossingen, en Tonal is een voor de hand liggende keuze voor pods of andere soorten privacymeubilair die comfortabele zitplaatsen combineren met gestoffeerde schermen.
Het 30-kleurenpalet van de stof bevat een uitgebreide collectie sterke rode, blauwe, groene en grijzige kleuren in een veelvoud aan tinten en tonen en biedt een harmonieuze mix van koude en warme kleuren, met diepe en heldere tinten.
Gemaakt van gerecycled post-consumer polyester en Oeko-Tex en EU Ecolabel gecertificeerd, heeft Tonal een uitstekend milieuprofiel en is het een nieuwe toevoeging aan de steeds groeiende collectie duurzame Gabriel-stoffen.