Zeer groot assortiment

Verkoop aan particulieren en bedrijven

Kilkenny FR

Kilkenny FR

Meubelstof Kilkenny FR

Kilkenny is een 100% natuurlijke stof, vervaardigd met vezels van plantaardige oorsprong, zoals linnen, katoen en viscose. Door middel van een innovatieve gepatenteerde technologie is de stof volledig brandveilig zonder toevoeging van chemische additieven of gebruik van brandvertragende harsen, welke in contact kunnen komen met de huid en milieu. Bekijk de video

Because nature needs all of us

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

*Heeft geen chemische additieven of vlamvertragers, er zijn geen formaldehyde of derivaten  van chloor en broom; hun prestaties is slechts het resultaat van een moleculaire  structuur van cellulose. Er zijn geen schadelijke lozingen in het milieu.
*De weefsels verkolen en creëren een beschermende muur rond vlammen, smelten of druppen  niet.
*Afbreekbaar.
*De weefsels zijn 100% natuurlijk, niet synthetisch.
*Brandveilig, niet alleen vlamvertragend.
*Weerstaat temperaturen boven de 1000 °C.
*De Kilkenny collectie voldoet aan alle relevante internationale brandvertragende normen,  verzekerd van het comfort en zachtheid van natuurlijke vezels en de kracht en helderheid  van kleuren.

*Kilkenny brandwerende weefsels worden hoofdzakelijk samengesteld uit cellulose,  biologisch afbreekbaar materiaal en van plantaardige oorsprong. U wordt geadviseerd om  zorgvuldig de onderstaande instructies op te volgen. (Geëtiketteerd in overeenstemming  met de internationale norm UNI EN ISO 3758:2005)

    Bleek niet gebruiken
    Drogen bij lage temperatuur
    Strijken op gemiddelde temperatuur
    Professionele stomerij